Glassiiiigt
Seriös glassmakning/bakning har utövats i köket i eftermiddag!
Vilken fanastiskt efterrätt! Enkel, billig och någorlunda hälsosam
(beroende på smaksättningen).
Vi valde att göra banan och daimglass. Kan det bli annat än en succé?
Nej!
Nu är vi (Läs: JAG) rastlösa och kan knappt vänta tills de fyra timmarna
i frysen har gått! Kanske ska gå dit och kika lite?
Martin mosar i lite daim och banan i uppvispat ägg och socker.
I med grädde och uppvispad äggvita. Undvik att hälla i matrester,
t ex de föredetta gratinerade nachoschipsen här ovan!
Mästerverket sekunderna innan den tar plats i frysen!
HJÄÄÄLP!! Ett monster!!
Vilken fanastiskt efterrätt! Enkel, billig och någorlunda hälsosam
(beroende på smaksättningen).
Vi valde att göra banan och daimglass. Kan det bli annat än en succé?
Nej!
Nu är vi (Läs: JAG) rastlösa och kan knappt vänta tills de fyra timmarna
i frysen har gått! Kanske ska gå dit och kika lite?
Martin mosar i lite daim och banan i uppvispat ägg och socker.
I med grädde och uppvispad äggvita. Undvik att hälla i matrester,
t ex de föredetta gratinerade nachoschipsen här ovan!
Mästerverket sekunderna innan den tar plats i frysen!
HJÄÄÄLP!! Ett monster!!
Kommentarer
Postat av: Sanni
Tycker synd om mig själv...
Postat av: knoe
GOTTTTTT!!!
Postat av: Ma
Det ser ljuvligt ut, vill gärna smaka men är ganska säker på att allt är sopslut! :P
Börja brainstorma över något fantastiskt som vi ska tillverka när vi ses! Gärna något med glass... och banan.... och daim? (A)
Trackback